Welkom op het actieplatform van de Hartstichting. We hebben dit jaar weer mooie events op de kalender staan, van wandelen, fietsen tot aan kitesurfen!  Kijk eens rond op de site waar jij aan mee kan doen, maar je kan natuurlijk ook zelf een actie starten.

Start actie
-€ 239.405 opgehaald
Laatste donatie 30-09-2022 | 16:08
€ 25 Hes & Maris Wat mooi dat je dit doet Joost! 🤍❤️ Aan: Ik loop voor Teun

Hartstichting

Iedereen een gezond hart, dat is de droom van de Hartstichting, want een gezond en sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We investeren in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg, maar net zo belangrijk vinden wij het om je te helpen jouw hart te kennen en er goed voor te zorgen. Op die manier zetten we samen stappen naar een gezond hart voor iedereen. Jij doet toch ook mee?